Afspraak maken

‘Heeft u een goede ‘klik’ met uw gebit?’

Overweegt u een kunstgebit, implantaat, klikgebit of tandprothese? Of is uw prothese toe aan een controle of reparatie? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Wij denken graag met u mee. Individualiteit en persoonlijke aandacht is daarbij ons uitgangspunt. Wij maken de prothese sámen met u. Maatwerk dus!

Afspraak maken

Stappenplan protheses

Bij alle door te lopen fases tijdens uw behandeling wordt u door Remon de Jong persoonlijk begeleid. Tijdens het intakegesprek kijken we naar uw mondgezondheid in het verleden en in uw huidige situatie. Op basis van die gegevens maken we een toekomstplan. We doen dat samen met u: wat zijn uw wensen en verwachtingen? We hebben ons eigen lab voor aanpassingen aan een prothese, waardoor de lijnen zo kort mogelijk zijn en wij de service ‘klaar terwijl u wacht’ kunnen bieden. Ook kunt u zonder afspraak binnenlopen voor reparaties.

Iedereen is welkom voor kunstgebit, klikgebit & protheses

Hierbij zijn hoogstaande kwaliteit en service kenmerkend voor zijn werkwijze. De cliënten in onze praktijk zijn van jong tot oud. Remon: ‘Ik vind het belangrijk dat iedere cliënt zich op zijn of haar gemak voelt. Ik creëer graag een goede ‘klik’, zowel persoonlijk als in het kunstgebit. Het is mijn doel dat iedere cliënt met een nieuw kunstgebit hier lachend de deur uit gaat!’

kunstgebit klikgebit implantaten prothese nijmegen header
Kunstgebit, klikgebit & protheses Nijmegen

Vragen staat vrij

Bij het zoeken naar informatie over gebitsprotheses op internet, is het begrijpelijk als u door de bomen het bos niet meer ziet. Bij twijfel bent u van harte welkom in onze praktijk voor een gratis consult. Bellen mag uiteraard ook. Neem contact met ons op.

Afspraak maken voor kunstgebit, klikgebit & protheses Nijmegen

Behandelingen vinden plaats op afspraak. Een afspraak maakt u telefonisch via 024 – 322 98 63. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur. Er is parkeergelegenheid voor de deur langs de Fransestraat en in de buurt.

Netwerk en certificaten

Wij hebben nauwe contacten met mondhygiënisten, implantologen en tandartsen in de regio. Overleg of samenwerking is zó geregeld. Daarbij hoort ook gratis advies.

Tandprothetische Praktijk De Jong is ISO-gecertificeerd en aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).