Over ons

Over De Jong TPP

De Jong Tandprothetische Praktijk (De Jong TPP) is de oudste tandprothetische praktijk in Nijmegen. Een familiebedrijf van vakmensen, artiesten op het gebied van volledige prothesen, klikgebitten op implantaten of partiële prothesen, zoals plaatjes of frames.

Ted de Jong startte in 1949 zijn eigen tandprothetische praktijk aan de Fransestraat in Nijmegen. Zoon Rob nam het bedrijf over en kleinzoon Remon zit ook al sinds 1996 in de zaak.

Overname Tandprothetische Praktijk Dukenburg

Een 2021, na bijna 16 jaar kwam het, plotselinge besluit van tandprotheticus Peter Marsman. Peter kampt al enkele tijd met een nekhernia en tennisarm, waardoor het de laatste maanden steeds zwaarder voor hem werd om zijn beroep goed te kunnen uitoefenen. En om zijn cliënten die hoge kwaliteit te blijven garanderen moest hij helaas een drastische beslissing nemen: een geschikte opvolger/vervanger zoeken. Zo kwam al snel oud-studiegenoot en collega Remon de Jong om de hoek kijken.

Zowel de Tandprothetische Praktijk van De Jong als die van Marsman staan voor dezelfde service en kwaliteit. Persoonlijk contact wordt hoog gewaardeerd, cliënten krijgen de aandacht die ze verdienen en u kunt er op elk moment terecht. De Jong is al 72 jaar de expert op het gebied van kunstgebitten, klikgebitten en implantaten voor alle leeftijdscategorieën. Cliënten van Peter Marsman kunnen dus uit gaan van de perfecte vervanger en zijn welkom aan de Fransestraat 28 in Nijmegen.

Meer over de overname leest u hier.

Peter Marsman - Remon de Jong Kunstgebit, klikgebit & protheses Nijmegen