Vergoedingen

Verzekerd van goede zorg

Het merendeel van de ziektekostenverzekeraars vergoeden de kosten van behandelingen bij een tandprothetische praktijk. Soms geheel, soms gedeeltelijk. Het is uiteraard afhankelijk van hoe u verzekerd bent. Neemt u bij twijfel gerust contact op met Tandprothetische Praktijk De Jong om uw vergoeding en/of eventuele kosten te laten berekenen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan bij een aanmeting of reparatie van uw kunstgebit, klikgebit of prothese.

Ontzorgen

Zodra uw verzekeraar akkoord heeft gegeven aan de door u gekozen behandeling, zal de aanvraag hiervan en de verdere communicatie hierover, u uit handen worden genomen door het team van Tandprothetische Praktijk De Jong. U wordt daarmee ontzorgt en de tandprotheticus zal met de voor u geïndiceerde behandeling beginnen. Uw kunstgebit, klikgebit of prothese wordt met de grootste zorg vervaardigd en er wordt altijd gestreefd naar een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Tandprothetische Praktijk De Jong biedt u een jaar garantie op duurzaamheid van uw nieuwe prothese.

Geen verwijzing nodig

Tandprothetische Praktijk De Jong valt in de categorie eerstelijns zorgverlening. Er wordt zorg geboden waar iedereen gebruik van kan maken, zonder doorverwijzing van bijvoorbeeld uw tandarts.

Kunstgebit, klikgebit & protheses Nijmegen
Kunstgebit, klikgebit & protheses Nijmegen